Meteen naar de inhoud

7 mei 2023: Jumbo Abbas Toertocht

Afgelopen zondag heeft de toercommissie samen met een flink aantal vrijwilligers van de TFC de Jumbo Abbas toertocht neergezet. Op de zaterdag werden de lussen van 50, 40 en 30 km al uitgezet door onze fietsers, op de zondag om 7 uur in de ochtend gecheckt en om half 9 konden de eerste deelnemers los! Aanvankelijk was het nog best fris maar toen het zonnetje tegen het eind van de ochtend doorbrak werd het een stuk vriendelijker. 

Uiteindelijk hebben we zo’n 80 deelnemers gehad waaronder onze eigen recreanten die voor de 50 km gingen. De racefietsers kwamen speciaal voor het mooie landschap in ons Drenthe. En dat werd beloond! De route werd zeer gewaardeerd. 

Nu moeten we zorgen dat we voor de volgende keer meer deelnemers op de been kunnen brengen. Na 4 jaar afwezigheid vanwege COVID moeten we deze tocht weer vast op de kalender weten te krijgen. 

Met dank aan Jan Abbas voor de sponsoring van de verzorgingspost! Dankzij de sponsoring en subsidie van de gemeente hebben we toch nog een paar leuke centen aan de tocht overgehouden. Waarvan er ook nog een deel aan het goede doel wordt afgedragen in het kader van ons 40-jarig bestaan. 

Toercommissie: William, Jeroen, Ap, Herald en Edgard 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.