Meteen naar de inhoud

Informatie over de recreantenafdeling van TFC Gieten

De recreanten fietsen momenteel iedere donderdagmiddag met 17 man/vrouw. Het seizoen opent jaarlijks eind maart, als recreantenafdeling van de
TFC Gieten fietsen wij ook deze route van de openingsrit. Dan begint voor ons ook het fietsseizoen, deze duurt tot eind oktober. Onderling spreken we ook af wanneer we een hele donderdag gaan fietsen, wie er mee wil/kan. Als er in de omgeving toertochten worden georganiseerd bespreken we met elkaar wie daar aan mee willen doen. Dit zijn uiteraard altijd heel gezellige en mooie tochten.

Over het algemeen heeft iedereen inspraak over de route die er gereden wordt, maar meestal fietsen 2 leden de donderdag route al voor. Iedereen fietst op een e-Bike.

Voorop fietsen de 2 leden die de route vooraf hebben uitgezocht, achterop fietst een soort “hekkensluiter” die overzicht heeft over de groep. Deze waarschuwt indien nodig middels een fluitsignaal.

Vertrekpunt:
We vertrekken vanaf de Schoolstraat in Gieten, dit bevindt zich tegenover het makelaarskantoor.
We vertrekken om 13.30 uur en meestal zijn we zo 16.00/ 16.30 uur weer terug. Tussentijds wordt er vaak ook nog even aandacht geschonken aan de innerlijke mens en pauzeren we bij een horecagelegenheid. De groep is te herkennen aan de rode TFC Gieten bovenkleding. 

Vertrekpunt

We vertrekken vanaf de Schoolstraat in Gieten. Dit is de straat tegenover het makelaarskantoor.

We vertrekken om 13.30 en meestal zijn we om 16.00 – 16.30 weer terug. Tussentijds wordt er vaak ook nog even aandacht geschonken aan de innerlijke mens en pauzeren we bij een horecagelegenheid. 

Onze sponsoren

Check onze Social Media pagina's