Meteen naar de inhoud

Missie en visie

Missie en visie TFC Gieten

De TFC Gieten brengt mensen samen die graag met fietsen bezig zijn. De fiets is het middel bij uitstek om lichamelijk bezig te zijn terwijl je je hoofd leeg kunt maken. Fietsen voorziet in een groeiende behoefte aan samenzijn, bewegen en sportief bezig zijn.
Door de jaren heen zijn we niet alleen gegroeid in het aantal leden, maar ook in verenigingsbewustzijn. We hebben ons ontwikkeld en staan lokaal, regionaal en zelfs landelijk op de kaart.

Belangrijke aspecten die wij binnen onze vereniging promoten zijn onder andere plezier, veiligheid en respect voor alle verkeersregels en een ieder die aan het verkeer deelneemt. 

 

Missie

 “Een gezonde en moderne vereniging, die bijdraagt aan een positief imago van de wielersport, met tevreden en betrokken leden en vrijwilligers van jong tot oud”

Visie

TFC Gieten organiseert trainingen, bijeenkomsten, toertochten en clinics voor (potentiële) leden. We doen dat op basis van mogelijkheden en groei. We hanteren geen wedstrijdmentaliteit. TFC Gieten streeft een gemoedelijke sfeer na, waarbinnen ruimte is voor leden om mee te denken in het aanbod.

Onze sponsoren