Meteen naar de inhoud

5 september 2022: Toerflits 19

Toerflits 19 – jaargang 2 – 5 september 2022
 

In deze toerflits
  • Bouwselect MTB Toertocht Aa en Hunze 18 september 2022
  • Stemmen op Rabo Clubsupport
  • Update bioracer   
  • Weekend Sauerland
  • Goede doelen tocht Valthe
 
Bouwselect MTB toertocht Aa en Hunze op 18 september
 
Komende zondag 18 september zijn onze vrijwilligers druk in de weer met het organiseren van de eerste Bouwselect MTB tocht. Afstanden van 35, 55 en 75 km. Vertrek tussen 8.30 en 9.30 vanuit de kantine van de ijsvereniging aan de Boddeveld in Gieten.
 
 
 
Stemmen op de Rabo Clubsupport
 
Van 5 tot 27 september kun je een stem uitbrengen op de toerfietsclub Gieten in de Rabo Club support actie: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport
Van harte aanbevolen! Het levert de club jaarlijks altijd een mooi bedrag op.
 
 


 
 
Update Bioracer
 
Onlangs is er een nieuwe levering geweest van Bioracer aan de club. Dit betrof hoofdzakelijk de nabestellingen die vlak voor de zomer gedaan zijn. Helaas staan er ook wat artikelen in back-order zodat sommige leden nog langer op hun shirt of broek moeten wachten. Ik heb hier nog geen deadline van gekregen. Verder is Bioracer nog druk met het aanpassen van de korte broek vanwege de vele klachten omtrent het pillen en wit uitslaan van de broek. Ook hier heb ik nog geen deadline gekregen wanneer de nieuwe broeken verwacht kunnen worden.
 
 


 
 

Weekend Sauerland met de TFC Gieten.
 
Van vrijdag 26 augustus tot zondag 28 augustus was een 10-tal van onze leden te vinden in het schilderachtige Sauerland. Vanuit Winterberg werden iedere dag een mooie routes verreden varierend van 60 km met 700 hm tot 125 km met zo’n 1750 hm. Op Strava zijn diverse verslagleggingen gedaan voor de geïnteresseerden. 
Degenen die van de partij waren: Ap van der Bas, Herald Folkerts, Sjaak Haans, Teon Metselaar, Jeroen Zijlstra, Maarten van der Valk, Jos Bredek, Fred Snoep, John de Groot en Edgard Weening 

 

 
Goede doelen tocht Valthe met de MTB’ers van de TFC Gieten

Een flinke groep van onze MTB’ers was afgelopen zondag 28 augustus present bij de 55 km vanuit Valthe. Een mooie tocht die langs de noordkant van Emmen richting Klazienaveen voerde. 
 
 
 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.