Meteen naar de inhoud

18 september 2022 Bouwselect MTB tocht

Zondag 18 september werd voor de eerste keer de Bouwselect MTB toertocht door ons georganiseerd. Niet echt voor de eerste keer natuurlijk, maar wel onder deze naam. 🙂

Met vele vrijwilligers hebben we wederom een mooi parcours en een mooie ochtend neergezet! De weergoden waren ons echter minder gunstig gezind. De intredende herfst was op deze ochtend koud en nat. Daardoor viel de opkomst tegen en konden we zo’n 250 deelnemers verwelkomen waaronder de jeugd van MTB de Hondsrug. 

Met dank aan onze shirtsponsors: Jumbo Abbas, Tegelhuys, Namaco, Profile Gieten, en Bouwselect / Bouwpartners. Ook zijn we dank verschuldigd aan Bike Assist en de grondeigenaren van de delen van de route. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.