Meteen naar de inhoud

26 februari 2023. Toerflits nr. 3


Toerflits nr. 3, jaargang 3, 26 februari 2023
 

In deze toerflits

  • Overlijden van ons erelid Geesje Wilkens
  • Vrijdag 21 april. Lezing en quiz Huus van de Taol 
  • Visueel gehandicapten tandemtocht 
  • Website Bioracer weer open voor bestellingen: 1 t/m 12 maart
  • Fietsweekend Luxemburg
  •  
    •  
     
    Ons erelid Geesje Wilkens is dinsdag 21 februari na een kort ziekbed overleden. Ze was niet alleen lid maar ook een fanatiek vrijwilligster. Ze was in de catering bij onze A.L.V.,alle tochten en bij de visueel gehandicapten aanwezig. We zijn dankbaar wat ze voor onze vereniging heeft gedaan en zullen haar vertrouwde gezicht missen bij onze evenementen. We wensen ons lid Jo, zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte de komende tijd.
     
     
    De lustrum commissie heeft weer vergaderd en hebben de volgende evenementen vast gelegd.

    Vrijdag  21 april is er om 14.00 uur een middag in de ijsbaankantine door de directrice Renate Snoeijing  van het Huus van de Taol. Ze geeft eerst een uitleg over het ontstaan van onze streektaal en daarna is er een quiz. Opgave kan bij Anita Jeuring, Gasselterweg 56, Gieten of email:  henajeuring@gmail.com

    We zijn benaderd of we weer mee wilden werken aan de tandemtocht van de visueel gehandicapten. Deze vind waarschijnlijk plaats op de laatste zaterdag van augustus. Nadere mededelingen volgen na ons overleg met hun eind maart. Leden die hier als vrijwilliger aan mee willen werken kunnen zich alvast opgeven bij Anita Jeuring.
     
    Bioracer website gaat weer open voor bestellingen

    Van 1 t/m 12 maart kunt u weer clubkleding artikelen bestellen via:
    https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=TviQHkNGlh
     
     
    Fietsweekend TFC 30 juni – 2 juli

    In navolging van voorgaande jaren heeft de TFC weer een mooie uitvalsbasis uitgekozen voor een lang weekend fietsen op de MTB en/of racefiets. Dit keer gaan van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli naar Luxemburg, Esch-sur- Sûre. Prachtig gebied waar we ons ongetwijfeld kunnen vermaken en elkaar ’s avonds weer veel te vertellen hebben bij het diner. We fietsen in verschilllende groepen,  afhankelijk van de snelheid en MTB of racefiets.
    We hebben een reservering gedaan voor 20 personen met het ‘let’s bike together’ arrangement: 2 overnachtingen met ontbijtbuffet, 1 welkomstcocktail, 1 x 3 gangen diner, 1 x culinair 5 gangen diner, 1 bierpul als cadeau, 2 x ½ liter DIEKIRCH biervullingen, een t-shirt of buff  als cadeau, een koffiemok als cadeau gevuld met koffie of thee, gedetailleerd ABC Road Book. Kortom aan alles is gedacht!
    De kosten zullen ca. 243 euro bedragen. Eenpersoonskamers is tegen meerprijs en moet in overleg. Het hotel waar we zullen verblijven: https://www.hotel-de-la-sure.lu/
     
    Aanmelden kan via Ap van der Bas, a.vanderbas@dlvadvies.nl,  of Edgard Weening, weeningbeheer@gmail.com
     
    Website https://tfcgieten.nl
    Contactadres: weeningbeheer@gmail.com, Edgard Weening, 06-53819007

     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.