Meteen naar de inhoud

Bouwselect, Bouwpartners en Tegelhuys nieuwe hoofdsponsors van de TFC Gieten

Bouwselect & Bouwpartners en Tegelhuys zullen de komende 5 jaar prominent aanwezig zijn op de clubkleding van de Toerfietsclub Gieten. Zij nemen daarbij de plaats in van Rabobank Noord Drenthe die zich jarenlang als hoofsponsor aan de club verbond. 

Tegelhuys is al bijna 20 jaar trouw shirtsponsor en hebben deze keer de stap gemaakt naar hoofsponsor. Jacco en Saskia Langebeeke hebben met Tegelhuys een ruime keuze aan keramische tegels. En voor een comfortabel huis met warme voeten bieden zij ook vloerverwarming en hebben ze oplossingen voor gasloos verwarmen. Sipke Meindertsma is de trotse nieuwe hoofdsponsor met zijn bedrijven Bouwselect en Bouwpartners. Bouwselect bemiddelt in het hoger segment banen in de sectoren bouw, civiel en cultuurtechniek, Bouwpartners is hét uitzendbureau voor vakmensen in de bouw, voor zowel zzp-ers, uitzendkrachten of op basis van detachering. Dankzij de shirtsponsors is de toerfietsclub Gieten in staat haar leden tegen een sterk gereduceerd tarief kleding aan te bieden. De kledingleverancier is inmiddels gekozen en de verwachting is dat in maart de leden in hun nieuwe tenue de weg op kunnen. 

Bij de foto:

De nieuwe hoofdsponsors van de Toerfietsclub Gieten, v.l.n.r.

Jacco en Saskia Langebeeke, Sipke Meindertsma en voorzitter van de TFC Gieten Edgard Weening

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, staande mensen en de tekst 'bow se bouw select bo par bouw partners Cmocialist TEGELHUYS GIETEN Loeven!'