Afdeling Toerfietsen

Heb jij een racefiets, rij je nu nog alleen, maar zoek je aansluiting bij een gezellige en sportieve club? Dan is de afdeling Toerfietsen van de TFC Gieten de club voor jou!

TFC Gieten telt ruim 80  toerfietsers op de racefiets en de helft hiervan neemt regelmatig deel aan de trainingen. Elke groep rijdt in principe met een wegkapitein. De groepen zijn gemengd,. We rijden met zowel mannen en vrouwen in één groep.

Er wordt bij voldoende belangstelling gereden in twee groepen: een snelle groep, die veelal harder rijdt dan 28 km per uur en een minder snelle groep, die niet harder rijdt dan 28 km per uur. Is er onvoldoende deelname voor het samenstellen van twee groepen dan wordt in goed onderling overleg op basis van de getraindheid de afstand en de snelheid voorafgaand aan het vertrek bepaald.

Waar:

Vanaf medio april starten de gemeenschappelijke trainingen vanaf sporthal de “Wendeling” , Boddeveld  17 in Gieten. In april wordt er om 18.30 uur gestart. Vanaf mei starten we om 19.00 uur, zodat de  mensen die iets later kunnen ook mee kunnen.  Zie ook de agenda.

Voor meer info kunt u terecht bij: info@tfcgieten.nl

 

wegracers 2
toerfietsers
toerfietsers 2