TFC Gieten opstapdagen!

TFC Gieten Opstapdagen

31 maart, 07 april en 14 april

Introductie

Toerfietsclub Gieten organiseert opstapdagen wielrennen voor jongens, meisjes, vrouwen en mannen. De opstapdagen zijn trainingen voor zo wel beginners als gevorderden. Deelname is gratis. Geen fiets en toch een keer proberen? Neem contact met ons op en we vinden een oplossing. Voor kinderen vanaf groep 7 en middelbare scholieren beschikken we over junioren racefietsen.

Wat houdt het in?

In drie zondagochtenden krijg je training in het beheersen van de fiets en het fietsen in een groep. Afhankelijk van jouw beginniveau/leeftijd delen we de groep(en) in. Een training bestaat uit een parcourstraining waarin techniek wordt behandeld en we gaan fietsen door de prachtige natuur die de provincie ons bied. Heb je na deze drie trainingen de smaak te pakken van het wielrennen? Dat komt goed uit! We kunnen dan werken naar een gezamenlijk doel aan het eind van het zomerseizoen. Dit gaat iets groots worden, iets uitdagends! Wat het gaat worden? Dat gaat nog vorm krijgen, hou hierover de berichtgeving in de gaten. Je kunt je in ieder geval aansluiten bij de trainingsgroepen op maandagavond en dinsdagavond (vrouwen). Ook hier geldt, iedereen kan het tempo van de groep volgen. Als er voldoende animo is wordt op trainingsavonden de groep ook opgedeeld in gevorderd en beginner.

Waar en wanneer?

Zondagochtend 31 maart, 07 april en 14 april om 09.30u. Start is op de parkeerplaats bij Profile Gieten.

Geen fiets?

Neem contact met ons op en we proberen te zoeken naar een oplossing. Voor kinderen vanaf groep 7 en middelbare scholieren  beschikken we over junioren racefietsen.

Aanmelden

Deelname aan de opstapdagen is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Je krijgt van ons 4 weken een gratis verzekering als introduce-lid van onze bond (Nederlands Toerfiets Unie). Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie? Of ben je nu al enthousiast? Meld je aan via toer@tfcgieten.nl.

In het kort

  • Training in wielrennen
  • Op jouw niveau, beginner/gevorderd.
  • Junioren
  • Vrouwen
  • Mannen
  • Aanmelden via toer@tfcgieten.nl