MTB Clinics vanaf 28 oktober 2018

Ben jij mountainbiker of wil je het graag worden? Fiets je graag met anderen en wil je de mooiste routes rijden, terwijl je ook nog eens de kneepjes van het mountainbiken krijgt aangereikt?
Dan kan de TFC Gieten jou daar bij van dienst zijn. Vanaf zondag 28 oktober 2018 start TFC Gieten met MTB clinics en we rekenen op jouw deelname.

Vanaf zondag 28 oktober start de TFC Gieten elke week met een clinic MTB. De clinics staan onder leiding van gecertificeerde trainers en ervaren mountainbikers. De start is vanaf de parkeerplaats voor Fietsspecialist Profile in Gieten het begint om half 10 en duurt tot uiterlijk 12 uur.

Je hoeft geen getrainde mountainbiker te zijn om mee te doen. Het technische deel van de trainining is gezamenlijk. Na de koffie wordt groep opgedeeld in kleine groepjes met elk hun eigen niveau, zodat iedereen kan aansluiten.

Elke week wordt een deel van de MTB route Gieten-Gasselte gefietst. De Toerfietsclub Gieten onderhoudt deze route en wordt door veel mensen in de omgeving gebruikt. Dankzij de inzet van onze vrijwilligers ligt deze route er goed bij. Het biedt veel uitdaging aan de ervaren mountainbiker.

Voor de beginnende fietsers kan de route pittig zijn, maar door het volgen van onze clinics krijg je de techniek onder de knie en wordt het genieten in het bos. Behoor jij tot die enthousiastelingen die de route hebben verkend? Of overweeg je om te beginnen met mountainbiken? Toerfietsclub Gieten ondersteunt jou hierbij.
Deelname aan de clinic en trainingen is één maand gratis.

Informatie en een aanmelding via mtb@tfcgieten.nl